Ce materiale gratuite ai dori?

Această pagină oferă informații de finanțe personale și investiții.

Dacă vrei materiale gratuite despre criptomonede, CLICK AICI!

Ce primesc?

Cinci cărți, sute de pagini

101 metode...

de reducere a cheltuielilor, testate de Luca Dezmir și comentate tot de el.  Ponturi care funcționează în România.

Controlează banii...

sau ei te vor controla pe tine. Fii stăpânul banilor tăi, pentru ca ei să te slujească pe tine.

Bani noi...

dintr- casă veche. Experiența lui Luca Dezmir în recondiționarea unor proprietăți imobiliare, pentru a fi vândute în profit.

Cum faci bani...

pe internet, o trecere în revistă a metodelor de a face bani din afiliere  și prin alte metode, cu avantaje și dezavantaje.

Le poți avea pe toate, chiar acum!

Magia...

înmulțirii banilor. Secretul care te duce dincolo de stabilitatea financiară, spre abundența financiară.

Buletinul informativ Luca Dezmir

Experiența mea în  surse de venit

În fiecare lună primești un email în care îți dau informații despre modul în care fac bani și despre diverse informații și oportunități financiare

                    Mă interesează!

Care e faza?

De ce toate aceste materiale sunt gratuite?

Este o întrebare onestă, care merită un răspuns.

1. cred că oamenii interesați să-și îmbunătățească situația financiară merită metariale educaționale gratuite, de calitate, adaptate realității românești

2. prin aceste materiale ajungi să mă cunoști, să vezi ce știu, și sper ca acest lucru să te convingă să cumperi cursurile și cărțile mele.

Cine ești tu,

Luca Dezmir?

Luca Dezmir

sunt investitor în imobiliare, investitor pe piețele financiare, blogger, autor de cărti non-ficționale, trainer, consultant și speaker în domeniile finanțe personale și investiții

Mă numesc Darius Luca Hupov și sunt de profesie medic stomatolog, iar Luca Dezmir este pseudonimul sub care îmi scriu cărțile non-fiction, pe teme de finanțe personale și investiții.

Mi-am început activitatea ca medic în 1994 și, după 3 ani, mi-am deschis un cabinet individual. Peste câțiva ani, la momentul potrivit, m-am întâlnit cu o carte care mi-a transformat viața: „Tată bogat, tată sărac- educația financiară în familie” de Robert Kiyosaki. De atunci mi-am schimbat radical modul în care privesc banii și prosperitatea.

Din 2001 investesc în proprietăți imobiliare. În 2002 am urmat un curs de investiții la bursă cu Jorg Christian Manetti și am pornit să investeasc pe piețele financiare internaționale din 2003. Cu timpul, am simțit nevoia să împărtășesc experiența personală și astfel, în 2007, am deschis primul blog românesc dedicat în întregime finanțelor personale și investițiilor, milionarulmioritic.com.

Am scris 4 cărți, am creat peste 20 de cursuri, am predat cursuri live și online, am ținut prezentări la conferințe și convenții. Din 2013 sunt trainer acreditat.

În cadrul activităților educaționale gratuite, am vorbit în școli, licee, evenimente de business și prezentări la Timișoara, București, Bacău, Cehul Silvaniei, Orțișoara. Am  dat interviuri, am fost invitat la podcasturi, și sunt menționat în articole din Reader’s Digest, România Liberă, Ziarul financiar și în diferite bloguri de limbă română.

OK! Ce urmează?

După ce vei apăsa butonul pentru primirea materialelor, îți lași adresa de email pe care o folosești zilnic și vei primi un mesaj automat
Urmează instrucțiunile pentru a recepționa materialele gratuite.

De asemenea, din timp în timp, o să-ți mai trimit materiale gratuite și mesaje educaționale, plus informații despre cărțile și cursurile mele. Promit să nu abuzez. Oricând te poți dezabona de la aceste mesaje.